Workshop ontspanningsmassage – € 45 per hond met baasje

In de workshop ontspanningsmassage leer ik je hoe je je hond kunt laten ontspannen. Tegelijkertijd ontstaat er iets heel bijzonders: door deze massage wordt de band tussen jou en je hond intenser. Bijkomende voordelen: de ontspanning van lichaam en geest geeft niet alleen een fijn gevoel voor de hond, maar werkt ook door op het lichaam en stimuleert zelfgenezing. Bovendien leer je een andere kant van jezelf kennen; je leert te voelen.

Voor wie?

Voor alle baasjes die massage willen inzetten als ontspanning voor de hond om zo de opvoeding te ondersteunen of als aanzet om een lichamelijk probleem te ondersteunen.

Wat zijn de onderwerpen?

  • Waarom massage voor honden?
  • Wat zijn de effecten van massage voor je hond?
  • Huid, spieren en gewrichten
  • Lichaamsscan
  • Uitleg en toepassen basis massagetechnieken
  • Wanneer niet masseren?
  • Zelf een ontspanningsmassage geven aan je hond

De workshop geef ik voor minimaal 2 honden met baasje, en maximaal met 4 honden met baasje. Je oefent op je eigen hond en daarbij begeleid ik je. De workshop duurt 2,5 uur (en kan uitlopen tot 3 uur). Na afloop ontvang je uitgebreide documentatie van wat in de workshop aan de orde gekomen is.

De workshop geef ik op locatie, dus bij een eigenaar thuis of op een door jou gekozen locatie. De kosten bedragen € 45 per hond met baasje.

Geïnteresseerd? Neem contact op via info@hondactief.nl of telefonisch op 06 19158330.

Privélessen

Wil je in alle rust zelf je hond een ontspanningsmassage kunnen geven, je hond ondersteunen bij een chronische aandoening of de hyperactiviteit van je hond bijsturen? Wil je een aanvullend advies naar aanleiding van een workshop ontspanningsmassage? Bel of mail me, dan plannen we één of meerdere sessies in.